Preens Wilbert I (Christiaens), prinses Lenny en adjudanten Ron en Roger

Op zaterdag 6 januari kwam de nieuwe prins uit van CV De Vlaskop uit Melderslo. Op de bühne was dorpscafé ’t Tunneke nagebouwd welke op zoek is naar een nieuwe uitbater. De gemeente had besloten dat deze taak uitermate geschikt zou zijn voor de familie Flodder. Nadat de verloedering van de kroeg zichtbaar werd bleek dat de vrouwelijke Kees op zoek was naar haar prins op het witte paard. Een gehaaid plan van Johnnie resulteerde uiteindelijk in een nieuwe prins: Prins Wilbert (Christiaens) d’n iërste.

Prins Wilbert is 51 jaar oud en getrouwd met Lenny (48). De prins runt in Melderslo boomkwekerij Eurotree, waar de prinses hem ondersteund met de verkoop. Het prinselijk paar fungeert het liefst op de achtergrond, maar zijn niet vies om de handen uit de mouwen te steken of om ruimte en materiaal beschikbaar te stellen.

Adjudant Ron Heldens (52) is eigenaar van Loonbedrijf Heldens en adjudant Roger Alards (52) is mede-eigenaar in een varkensbedrijf en tonijnhandel. Ook zij hebben hun sporen in het verenigingsleven verdient en samen zal dit ondernemende trio de vlasköp voor gaan tijdens de vastenoavend.

Op zaterdag 27 januari om 19.11 uur zal ons prinselijk gezelschap receptie houden in MFC De Zwingel aan Beemdweg 4 te Melderslo